Annoce • 9. januar 20202

Lystfiskermesse i Middelfart

Lystfiskermesse den 12. januar

Søndag den 12. januar kl. 10.00 åbnes dørene til lystfiskermessen i Middelfart. Messen afholdes i Lillebælt Sport og Kultur på Færøvej 74-76 i Middelfart. Entré koster 40 kr.

På messen er der i skrivende stund 20 udstillere med stande.

En af de mere interessante stande (faktisk en dobbeltstand), for mit vedkommende er standen med Snurrebassens Disciple og OLR. Jeg fisker næsten altid med OGP agn for enden af linen, når jeg fisker i fjorden - både snurrebasser, sillinger og h-skruer. Og så håber jeg selvfølgelig at kunne få fingre i nogle OLR woblere.

OGP

Rent OGP mæssigt er der masser af spændende ting. Der er bl.a. specielle messevarer med nye farver, som ikke før er set, der er byttehjørne til dem der er interreseret i det. Derudover er der flere udgaver af julekalenderen fra 2019, med nyt indhold, plakater, HSR knive med Snurrebassens Disciple logo på og meget mere.

En super lækker detalje ved OGP-delen er i øvrigt at overskuddet for denne del går til Snurrebassen's Disciple gruppen og præmier til Mega Cuppen.

OLR

Rent OLR mæssigt, så har du mulighed for at købe 3 stk. på standen. De typer der kan købes på messen er 10 g. Slim, 15 g. Slim og 23 g. Tobis.

Amerikansk lotteri

Der afholdes også amerikansk lotteri med rigtig fede OGP og OLR præmier. 1 lod koster 5 kr. og hver messegæst kan max købe 10 lodder.

De mange fede produkter og præmier kan ses i Snurrebassen's Disciple gruppen og OGP/OLR Hardcore gruppen på Facebook eller på OGP siden på Facebook

Mega Snurrebasse Cup 2020

Husk i øvrigt at Snurrebassens Disciple her i 2020 afholder Mega Snurrebasse Cup. Det foregår over 4 dage fra den 1. - 4. oktober. Jeg kommer helt sikkert til at deltage - for tredje gang - og håber det bliver lykkens gang, for de to foregående gange har jeg desværre kun haft undermålere på hhv. 37 og 35 cm.
I efteråret var den samlede præmiesum på over 70.000 kr. Og allerede nu er de første præmier til efteråret begynd at tikke ind. Du kan læse mere om Cuppen og Snurrebassen's Disciple her på siden