8. februar 2020

Husodde

Mariager Fjord
Husodde, Horsens Fjord.

Jomfrutur til Horsens Fjord

For første gang nogensinde tog min kammerat og jeg til Horsens Fjord - bare for at prøve noget nyt. Jeg har lidt familie der skulle besøges fra tidligt middag, så når nu jeg alligvel var ude og køre lidt langt, så kunne jeg lige så godt stå tidligt op og udnytte tiden inden til fiskeri ved Husodde. Heldigvis var min kammerat med på ideen.

  • Læs mere

Forholdende var på papiret helt optimale. Lidt vekslende bundforhold med tangplanter, muslinger og stykker med sand, stigende vandstand, ca. 5 grader varmt vand og sol der kunne varme vandet tæt på land lidt op.

Vandet var de fleste steder forholdsvis uklart, som jo ikke nødvendigvis er en ulempe her vinteren (eller skal vi bare kalde det forår, med de temperaturer vi har? 🙂). Da det var et helt nyt spot for både min kammerat og jeg var det lidt udfordrende, da vi ikke anede hvad vi gik på af bund, så det foregik i meget langsomt tempo. Det vist sig også at være en god ide, da der enkelte steder var lidt større sten vi stødte på. Havde vi haft for meget fart på havde vi sikkert været en tur under vandet.

Gode forhold giver dog ikke altid fisk - og det var desværre tilfældet i dag. Men med et nyt spot og ny fjord afprøvet, fantastisk vejr og fantastisk natur, så betyder det heldigvis ikke så meget.

Jeg har i øvrigt en konkurrence kørende på facebook, hvor du kan vinde op til 4 OGP Snurrebasser. Du kan deltage i konkurrencen her: https://www.facebook.com/trekastmere/posts/493752188219142

Husk at du også lige skal give siden et like, før du deltager: https://www.facebook.com/trekastmere/