4. marts 2020

Kalø Vig

Djursland
Kalø slotstuin

Børsteorme og fisk

Jeg havde planlagt en tur til Kalø Vig, her i min ferie i Ebeltoft. Jeg stod tidligt op og startede kort efter solopgang. Jeg fiskede lidt over en halv time inden min kammerat stødte til. Da han ankom tog vi turen højre om Kalø Slotstuin, hvor vi så flere børsteorme i vandet, så håbet om en god havørred var til stede.

  • Læs mere
  • Se video

Vi havde dog ingen hug eller følgere i den første time til halvanden, så vi tog om på den anden side og helt ud på spidsen. Da vi gik tilbage fiskede vi på den modsatte side og pludselig ud af det blå, fik jeg hug af en mindre fisk. Jeg blev pænt overrasket, da vi intet havde set eller mærket - og den huggede nærmest lige i nedslaget, så først troede jeg egentligt bare jeg havde ramt en stor tangplante, som jeg havde gjort flere gange tidligere. Det var dog en havørred på ca. 30 cm. (+/-), som blev sat fri så hurtigt som muligt igen.

Få minutter efter fik min kammerat hug af hvad der godt kunne have været en fin havørred til rygeovnen, men desværre røg den af krogen få meter inden han skulle til at lande den.

Vi har haft en del nulture sammen på det sidste, så selvom det ikke var det vilde fiskeri, så var vi stadig pænt begejstrede for at få lidt fisk på krogen igen - det kan i se og høre i videoen længere nede 🙂

Mere info

Jeg fik min lille havørred og min kammerats mistede fisk på video. Du kan også se lidt billeder fra spottet og fra Kalø slotsruin.