10. juli 2020

Karlby & Sangstrup Klinter

Djursland
Karlby & Sangstrup Klinter, Djursland
Sommerkonkurrence på

Facebook

Husk at jeg kører har gang i en sommerkonkurrence på Facebook, hvor du bl.a. kan vinde 2 Snurrebasser, 1 Silling og en H-Skrue.

Læs mere

Tid til den helt åbne kyst

Min makker og jeg havde egentligt snakket om endnu en tur til den nye mole i Frederikshavn, men som sædvanlig kan planerne ændres i sidste øjeblik 🙂 Så vi tog turen fra Aalborg til Djursland og håbede på at finde nogle havørreder eller måske en makrel eller to, selvom vejret måske ikke helt var til det endnu.

Vi startede med at gå lidt syd på fra parkeringspladsen og fiskede ned langs de smukke klinter. Uanset hvordan turen gik, så var vi i hvert fald omgivet af en fantastisk natur.

  • Læs mere

Vi oplevede desværre nærmest ingen fisk det første lange stykke tid og vi stødte på en anden lystfisker som næsten havde fisket så langt syd på som man kan derude. Han havde set en enkelt fisk og ellers ikke oplevet noget. Det gav ikke ligefrem ekstra tro på det, men vi fortsatte lidt og så et par enkelte helt små hornfisk og min makker endte med at få en på krogen i sidste kast inden aftensmaden.

Desværre fortsatte turen som den havde gået inden aftensmaden og vi oplevede intent udover nogle småfisk helt inde ved land - desværre var der ingen større fisk med efter dem, så det blev en lidt skuffende tur rent fiskemæssigt, men i det mindste fik vi prøvet et nyt spot, som vi helt sikker vender tilbage til en anden gang,

Mere information

Når ikke man fanger fisk, så må man fange lidt af den smukke danske natur på telefonen, så man i det mindste kan have lidt med hjem