14. marts 2020

Lundbæk

Limfjorden

Tid til en nultur

Nej, det blev desværre ikke til fisk i denne omgang. Men der var et helt fantastisk vejr og fuldstændig stille og roligt - og næsten ingen biler der kørte forbi oppe på Løgstørvej, da jeg startede tidligt og var igang med fiskeriet allerede 6.30.

  • Læs mere

Temperaturen sagde -5 grader i bilen, da jeg kørte afsted, men da jeg nåede frem skulle den ifølge havørred.com kun være -2,2. Vandet blev da også til is / sluschice i de yderste øjer på stangen, men da der nærmest ingen vind var, var det ikke som sådan koldt.

Det eneste jeg fik på krogen endte med at være en børsteorm. Til gengæld er det jo ikke et dårligt tegn. Kunne temperaturen lige få et nøk op ad - og børsteormene for alvor komme frem, så tror jeg på at der snart kan fanges fisk. Det skal i hvert fald have et forsøg igen meget snart.

Mere info

Jeg fik taget et par billeder fra dagens tur. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke håbede på at fange fisk, hver eneste gang jeg er afsted. At det så ikke gør noget at jeg ikke fanger noget, med det vejr og den udsigt jeg havde i dag er en anden sag.

Spotguide

Lundbæk

Jeg har lavet en spotguide om Lundbæk, hvor du kan se info om parkering, fredninger, fiskeriet og meget mere.

Læs mere