5. juli 2020

Revsbæk

Mariager Fjord
Revsbæk, Mariager Fjord
Sommerkonkurrence på

Facebook

Husk at jeg kører har gang i en sommerkonkurrence på Facebook, hvor du bl.a. kan vinde 2 Snurrebasser, 1 Silling og en H-Skrue.

Læs mere

Kort morgentur til Mariager Fjord

Jeg havde egentligt planlagt en tur i åen (Lindeborg Å), men da der var sommerkonkurrence derude og jeg havde brug for lidt tid for mig selv, så tog jeg i stedet en tur til Revsbæk ved Mariager Fjord.

Jeg var igang med fiskeriet ca. 5.30 og der var en meget let vind fra syd, så vandet var rimelig stille. Jeg gik mod venstre fra pynten hvor stien går ud, men der var absolut intet at mærke eller se det første lange stykke tid. Da vandet var rimelig grumset var det dog også svært at se om der evt. var følgere med eller fisk tæt på mig.

  • Læs mere

Bedst som jeg havde besluttet mig for at gå op mod bilen (jeg fisker altid tilbage mod bilen også), så dukkede der en lille havørred op ud af det blå. Jeg havde intet mærket inden, men pludselig var den altså på krogen. Vil skyde den til 25 - 30 cm.

Det gav selvfølgelig lidt blod på tanden og de obligatoriske 3 kast mere blev til 30 kast mere i stedet 😉 Jeg kastede lidt mere lige ved pynten hvor jeg fik den første fisk, men der var ikke umiddelbart mere at se eller mærke, så jeg begyndte at bevæge mig over på den anden side. Pludselig var der en noget større fisk omkring målet oppe af vandet præcis samme sted som jeg fik den første, så jeg tog et par kast mere, men mistede desværre min Snurrebasse til vandet, så jeg pakkede sammen og kørte hjemover igen.

Med al den snak om iltsvind i Limfjorden og Mariager Fjord var det fedt at se at der trods alt var fisk at finde.