14. september 2019

Revsbæk & Kongsdal

Limfjorden
61 cm. havørred på 2,7 kg. fra Revsbæk, Mariager Fjord.

Ny pr-fisk

Min kammerat og jeg ville afprøve et, for os, nyt spot i Mariager så vi startede dagen i Revsbæk og fiskede allerede fra 5.30. På under 20 minutter havde min makker 3 små fisk oppe af vandet. Han fiskede med bombarda og flue.

Jeg fiskede med en kobber OGP h-skrue og kort efter min makkers 3 fisk havde jeg hug. Jeg kunne ikke helt vurdere størrelsen på fisken, men det skulle vises sig at blive min nye pr-fisk.

  • Læs mere
  • Se video

Først da fisken første gang kom op af vandet opdagede vi begge at det var en forholdvis stor havørred. Den kom op til overfladen lige ved siden af min makker som fik et chok.

Ingen af os havde, desværre ikke, tændt vores kamera. Vi fik den heldigvis nettet og den viste sig at være 61-62 cm. og vejede 2,7 kg.

På jeg fik et par små mere i Revsbæk, inden vi kørte videre til Kongsdal. Også her var der fantastisk fiskeri, hvor jeg havde 2 mere oppe og en masse hug. Min kammerat fik også 1 eller 2 mere, så vi havde i alt 10 fisk oppe af vandet. Alle de små blev selvfølgelig genudsat igen.

Mere info

Jeg har samlet lidt billeder af den store fisk jeg var så heldig at få landet. Derudover har jeg også en enkelt video af to småfisk, der bliver genudsat.