7. november 2020

Revsbæk &Østergaarde

Mariager Fjord

Halvmeters fisk på OLR

Ligesom sidste weekend startede jeg dagen i Revsbæk, da jeg sidst oplevede en del liv - dog uden at kunne lokke fiskene til at hugge.

Jeg besluttede mig for at fiske med bombarda og flue, i håbet om at det måske kunne være mere effektivt end med blink. Jeg oplevede dog slet ikke det liv som jeg gjorde sidste weekend - faktisk slet ingenting. Så jeg pakkede sammen efter halvanden times tid og tog turen over på nordsiden ved Østergaarde. Der var et par fiskere på vej ind og ned mod Bilfragmenteringen, så jeg startede med at fiske ud mod spidsten.

Jeg oplevede ikke det helt vilde, men da jeg begyndte af fiske tilbage var der pludselig en fisk oppe af vandet - en lille en af slagsten, så det var fint den ikke lod sig lokke af OLR-wobleren i Reef Shark farven, som jeg havde skiftet til, da jeg ikke havde haft hel med bombarda.

  • Læs mere
  • Se video

Jeg havde ikke set de to andre fiskere fange noget, men jeg var også langt fra dem - og siden har det da vist sig at de havde flere fisk på krogen længere inde.

Jeg fiskede videre - næsten helt inde fra land og da jeg kom ned til et sted med flere store sten ude i vandet var der pludselig et par nap i træk og jeg lavede et langt spinstop (frygtede at sidde fast i et eller andet og miste wobleren - et skete heldigvis ikke) - og bum! Så var den der. En fin fisk der ikke rigtigt på nogen måde var klar til at skulle op af vandet, så den trak lidt rundt fra side til side og var oppe af vandet i et fint spring. Jeg kunne se at den meget nemt holdt målet, så i stedet for at trække pinen ud, så slæbte jeg den på land og den fik et hurtigt gok og røg med hjem til rygeovnen.

Endelig fik jeg altså en fin fisk i Mariager Fjord igen. Jeg har det jo med mest at finde undermålerne i Mariager Fjord, men i dag var altså dagen hvor det igen skulle lykkedes mig 😉

Mere information

Jeg fik ikke taget et specielt godt billede af fisken, men fik til gengæld fanget den på video. Den første del af videoen er fra forrige weekend, så hvis du vil direkte til den store fisk, så spol bare lidt 🙂