3. november 2019

Sildehagen

Mariager Fjord
Udsigt fra Sildehagen, mod øst.

Fisk ved solopgang

Vanen tro var der fisk der sprang lige omkring solopgang, som der havde været weekenden forinden, da min kammerat og jeg besøgte samme spot. Se hvordan turen til Sildehagen og Østergaarde sidste weekend gik.

På denne tur ville jeg fiske en lidt større strækning af end weekenden forinden, da jeg havde fået et par tips om at strækket kunne være godt. Jeg havde derfor en plan om at bevæge mig lidt hurtigere igennem, for at få fisket så meget vand af som muligt.

Jeg startede helt inde tæt på Hobro Lystbådehavn og efter små 20 minutter havde jeg en mindre havørred på, som jeg desværre mistede. Den bed på en lille snurrebasse i str. 1 i farverne sort, hvid og lyserød.

  • Læs mere

Jo længere jeg bevægede mig ud, jo mindre liv var der. Det kan selvfølgelig også hænge samme med tidspunktet jeg fiskede på. Jeg startede trods alt lige omkring solnedgang, hvor fiskene typisk plejer at vise sig lidt mere over vandet, end på andre tidspunkter af dagen. Det kan måske også bare være et tilfælde.

Da jeg ikke rigigt oplevede noget på stræningen længere mod øst, vendte jeg om og fiskede samme stykke tilbage.

Undervejs - både ud og tilbage - skiftede jeg agn flere gange. Jeg fik fisket både med sølv, kobber, grønne farver m.m., men da jeg kom tilbage til hvor jeg startede skiftede jeg til den sort/hvide og lyserøde som jeg havde haft hug på, til at starte med. Der gik kun ca. 10 minutter, før der igen var en lille havørred på.

Den var nok kun ca. 20-25 cm. og blev hurtigt genudsat.

Du kan læse mere om Sildehagen i min spotguide om Sildehagen.

Spotguide

Sildehagen

Jeg har lavet en spotguide om Sildehagen, hvor du kan se info om parkering, fredninger, fiskeriet og meget mere.

Læs mere