6. september

Vive

Mariager Fjord
Vive, Mariager Fjord

Endelig godt gang i fiskeriet

Det er ikke meget jeg eller min kammerat har jaget havørreden henover sommeren, men de få gange vi var afsted efter dem havde vi ikke det store held med os - udover en enkelt tur til Gjerrild Klint, hvor jeg fik en havørred til rygeovnen.

I dag var turen kommet til at tage en tur i fjorden igen. Valget stod på Mariager Fjord og Vive og bilfragmenteringen, hvor vi flere gange har fundet fisk på denne årstid.

  • Læs mere

Der skulle ikke gå lang tid før min makker havde en fisk på. Der gik nok kun 10-15 minutter og forholdsvis hurtigt efter havde jeg da også en lille bitte grådig havørred på en 23 g. OLR wobler. Herefter døde det lidt ud - det har vi oplevet op til flere gange - at vi får et par hurtige fisk og at det derefter bliver helt stille.

Da vi kom over på den anden side af bilfragmenteringen kom der dog for alvor gang i den igen. Min kammerat fik hurtigt en til og havde hug og mistede et par stykker. Jeg fik yderligere 3 op og mistede 4 stk. Alle var undermålere og fik selvfølgelig friheden igen. Selvom det ikke var store fisk var det fedt endelig igen at opleve masser af liv i fjorden.